« Takaisin

Gütermann tekstiililiima

Gütermann tekstiililiima HT2, 30g.

Tuoteseloste paketista:

Liimaa kangasta, neuleita, nahkaa, PVC-muovia ym.

Ei sovellu asetaatille, päällystetylle kankaalle tai styroksille.

Käyttö tekstiileissä: Lisää toiselle puolelle, ja anna kuivua 7minuuttia. Yhdistä osat toisiinsa ja silitä 5-10 sekuntia ( mukauta kankaan mukaan )

Liimasauman avaaminen: Silitä ja erota välittömästi toisistaan.

Käyttö ohuilla ja joustavilla materiaaleilla: Levitä ohuesti toiselle puolelle ja anna kuivua 5minuuttia. Yhdistä osat toisiinsa ja paina kevyesti.

Käyttö vahvoilla ja jäykillä materiaaleilla:

Levitä liima molemmille liimauspinnoille. Anna kuivua 15min. Levitä vielä ohut kerros, yhdistä osat toisiinsa ja paina.

liimauksen poistaminen: Liuota liima heti asetonilla ja poista se. Testaa värinpitävyys aina huomaamattomassa kohdassa.

VAROITUS: Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Tulipalon sattuessa käytä sammuttamiseen kuivasammutusainetta. Varastoi paikassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä tiiviisti suljettuna viileässä paikassa. Varastoi sisältö/pakkaus kaikkien hävittämistä koskevien paikallisten, alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten lakien mukaisesti. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua. Sisältää: bisfenoli-A-epikloorihydriini, reaktiotuote, epoksihartsi (keskimääräinen molekyylipaino <= 700). Voi aiheuttaa allergisen reaktion. Etyyliasetaatti, butanoli.

( Kestää 40 asteen pesun, valkaisu sallittu, normaali rumpukuivaus, kahden pisteen silitys, kemiallinen pesu sallittu )

Hinta:8.90 €